Gramy na terenie Białegostoku i w okolicach (do 10km)
Zespół CORDIS
oprawa muzyczna uroczystości kościelnych

Opinie, podziękowania

 Opinie słuchaczy:

http://www.hejwesele.pl/katalogfirm_opinie_40.html




 

 
imię: Kasia i Adaś
miasto: Białystok
data: 2009-08-30 02:08:42
email: 
 
gg:
 
Dziękujemy ślicznie za oprawę muzyczną na naszym ślubie. Ta szczęśliwa dla nas ceremonia odbyła się w Świętej Wodzie 22.08.2009r. Zespół Cordis stworzył cudowną atmosferę, piękne dźwięki i jeszcze piękniejszy wokal na długo pozostaną nam w pamięci. Wszystkim młodym parom polecamy zespół Cordis - organista nie stworzyłby tak cudownej atmosfery. Wszyscy goście razem z nami odczuwali każdy dźwięk, a zwłaszcza piękne "Ave Maria". Jeszcze raz dziękujemy z całego serca.
Pozdrawiamy :-)
Kasia i Adaś.


 
imię: Kasia i Łukasz
miasto: Ostrołęka
data: 2009-06-23 07:06:48
email: 
 
Zespół Cordis grał na naszym ślubie 30 maja 2009 w parafii p.w. NMP Królowej Rodzin w Ostrołęce. Nie zawiedliśmy się na nich w najmniejszym procencie. Naprawdę stwarzają przepiękną i wzruszającą atmosferę. Przepiękne aranżacje części stałych mszy, aż powalające wszystkich gości , jak i nas samych "Ave Maria", jak również pięknie brzmiąca muzyka. Na pewno żaden organista nie stworzy takiej aury ślubnej, jak schola, a w 100% zespół Cordis. Jeszcze raz dziękujemy za niesamowitą oprawę muzyczną tak ważnego dla nas wydarzenia, jakim był nasz ślub.Gorąco pozdrawiamy cały zespół.Życzymy dalszych sukcesów.
Kasia i Łukasz

 
imię: Edek i Lucyna
miasto: Białystok
data: 2009-05-26 09:05:10
email:
 
Dziękujemy Wam za wspaniałą oprawę muzyczną i polecamy wszystkim! Stworzyła ona niesamowitą atmosferę w trakcie ceremonii, która na zawsze zostanie w naszej pamięci:) Pozdrawiamy gorąco:)

 
imię: Jarek
miasto:
data: 2009-03-09 15:22:13
 
email:
gg:


 
Już dwa razy miałem zaszczyt usłyszec zespół i dwa razy byłem w takim samym wielkim zachwycie. Ślub kościelny zawierany jest raz na całe życie i to, jaką oprawę muzyczną ten zespół daje, jest czymś niesamowitym, pozostaje w sercu i duszy na bardzo długo, a wokalistka ma naprawdę nie człowieka lecz anioła głos.

 
 
 
imię: monika
miasto: baiłsytok
data: 2008-12-16 17:51:59

email:
monza16
gg:

 
16 sirpnie w Kościele św. A. Boboli dzięki Waszej oprawie było przecudnie, goście byli zachwyceni my po obejrzeniu filmu też (bo w Kościele to myśmy byli głusi i ślepi z wrazenia)Gorąco polecamy. Pozdrawiamy Monika i Krzysiek
 
 
 
 
 
imię: Ewa i Łukasz
miasto: Białystok
data: 2008-09-01 13:32:15
email:
ewak79
gg:
 
Bardzo dziękujemy za oprawę muzyczną naszego ślubu 30.08.2008 r. w kościele NSJ. Stworzyliście cudowną amosferę. Goście byli zachwyceni (my oczywiście też). Piękna muzyka i piękne głosy. Pozdrawiamy
 
 
 
 
 
imię: Joanna i Dominik
miasto: Białystok
data: 2008-08-23 11:22:37
email:
 
Małe sprostowanko...
Graliście pięknie na naszym ślubie, a nie na weselu jak wpisaliśmy poniżej:)
pozrawiamy:))
 
 
 
 
 
imię: Joanna i Dominik
miasto: Białystok
data: 2008-08-23 11:20:00
email:
 
Dziękujemy Serdecznie za piękny śpiew i granie na naszym weselu(16-08-2008, Kościół pw. MB Fatimskiej w B-stoku).
Za stworzenie atmosfery. wszyscy nasi goście byli zdumieni waszym występem:)
Gorącą polecamy Was wszystkim!
Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy:))
 
 
 
 
 
imię: Jarosław
miasto: Bielsk Podlaski
data: 2008-08-05 09:56:48
 
email:
gg:

 
Dnia 27.04.2008 będąc na ślubie Państwa Niczyporuków w Kościele p.w Św. Jana Chrzciciela i Św. Szczepana Męczennika w Choroszczy miałem zaszczyt usłyszec zespół 'Cordis", pod którego wrażeniem pozostawałem przez dłuższy czas. Przepiękny głos wykonawczyni pani Urszuli rozbrzmiewał długo w mojej duszy, dając poczucie radości i nadziei. Sakrament ślubu jest z pewnością najważniejszym dniem w naszym życiu, a oprawa muzyczna nadaje mu niepowtarzalnego uroku. Polecam osobom wstępującym w związek małżeński zespół 'Cordis", a niesamowite wspomnienia tej chwili pozostaną na zawsze w naszych sercach.
 
 
 
 
 
imię: Karolina
miasto: Bialystok
data: 2008-07-30 20:39:21
email:
 
Z tym zespolem przezylam najpiekniejsze chwile. Cudowne glosy, piekny repertuar, zgrana ekipa, niezwykle weseli. Polecam z calego serca.

Ja juz zajelam swoja kolejke, za nic nie zamienie tego zespolu:))
 
 
 
 
 
imię: Beata
miasto: Białystok
data: 2008-07-23 14:54:44
 
email:
gg:

 
Graliście u mnie na ślubie, dziękuję byliście świetni, goście byli zachwyceni...nawet Ci którzy nie wyobrażają sobie mszy bez organistego, jeszcze raz dziękujemy
Ps. Już sprzedałam namiary na Was;-)
 
 
 
 
 
imię: Monika
miasto: Białystok
data: 2007-11-02 11:17:45
 
email:
gg:

 
Witam!
Tyle slyszalam pochlebnych opinii o tym jaka piekna robicie oprawe muzyczna na slubie. Chcialabym posluchac demo,ale niestety te na www nie dziala. A moze bylaby okazja posluchac na zywo?
Pozdrawiam serdecznie
 
 
 
 
 
imię: Wojciech
miasto: Mońki
data: 2006-12-29 02:11:04
email:
gg:
 
Cześć! widziałem wasz zespół na komputerze jedna dziewczyna z waszego grona ma fotkę założoną i z tej fotki dowiedziałem się o waszym zespole , i czytałem o was bardzo jestem pod wrażeniem , ja w swojej parafii należę do oazy i na spotkaniach ogólnych możemy zapraszać gości, i czy byście zgodzili się przyjechać do Moniek któregoś dnia na spotkanie ogólne .Bardzo serdecznie zapraszam.i chciałbym z wami utrzymywać kontakt jeśli to by było możliwe. Pozdrawiam cały zespół a dla dziewczyn przesyłam buziaki. trzymajcie się ciepło.
 
 
 
 
 
imię: Abc
miasto:
data: 2006-10-02 20:55:46
 
email:
gg:

 
Byłem dzisiaj w Katedrze Białostockiej i trafiłem na Waszą "oprawę muzyczną". Nie wiem jak to zwięźle określić, ale było wspaniałe!!! Dziękuję!
 
 
 
 
 
imię: Iwona
miasto: Białystok
data: 2006-06-06 15:19:35
email:
is
gg:
 
Witam Monisię i pozdrawiam! Fajna strona - znalazłam ją całkiem przypadkowo! Nie chwaliłaś się! A powinnaś
pozdrawiam,
Iwonka S.
 
 
 
 
 
imię: madzia
miasto:
data: 2006-05-06 13:34:22
 
email:
gg:
 
pozdrawiam jasnowłosą Asię o anielskim głosie nie miałam okazji słyszeć Cię na zbyt wielu uroczystościach, niemniej jednak to co dane mi było usłyszeć stało na najwyższym poziomie
 
 
 
 
 
imię: Maciej
miasto:
data: 2006-05-05 15:59:37
 
email:
gg:

 
No no no...a jak z prymicjami przesyłam wyrazy pamięci pani Urszuli J. Dziękuję za okazaną pomoc i serdeczną współpracę podczas zeszłorocznych wakacji
 
 
 
 
 
imię: Katarzyna
miasto: Białystok
data: 2006-05-05 15:49:47
 
email:
gg:
 
W zeszłą niedzielę mieliśmy swój dzień - jak dotąd - ten najpiękniejszy... Pierwsze dźwięki wycisnęły łzy, a kolejne przyniosły olbrzymie wzruszenie i sprawiły, że chwila ta była jeszcze bardziej uduchowiona.
Pod względem organizacyjnym zespół sprawdził się również doskonale!
Anielskie głosy i dźwięki godne polecenia...
 
 
 
 
 
imię: Kropek
miasto: Niedomice
data: 2006-05-05 14:34:31
email:
gg:

 
Fajna stronka, rzeczow informacje bez zbędnych ozdobników. Tak trzymać
 
 
 
 
 
imię: cichy
miasto:
data: 2006-05-04 22:03:33
 
email:
gg:
 
Miałem przyjemność współpracować z zespołem na ślubie w parafii Zmartwychwstania Pańskiego w Białymstoku. Polecam

PS. Pozdrowienia szczególnie dla Asi i Uli
 
 
 
 
 
imię: Grzegorz`Mędrek
miasto: Białystok
data: 2006-05-03 15:05:47
 
email:
gg:

 
A wiec, witam, przesłuchałem kilka piosenek, słyszałem was na żywo, w Św. Annie i wogóle jestescie super , Pozdrawiam serdecznie i ściskam. !!!

Powodzenia i urzadzajcie najwspanialszą atmosfere na kazdym slubie, bo milosc jest piekna :*